neljapäev, 3. juuni 2010

Siht on silme ees

Ka mina ei ole eesmärki silmade eest ära kaotanud.

Treening:

Teades, et eesmärk pühitseb abinõu, siis Aprillis sai tehtud 10-päevane treeninglaager Mallorcal, Hispaanias. Alates Veebruarist käin regulaarselt ujumas, ca kord nädalas, ca. 2km korraga. Viimasel ajal olen ujumistrennid pikemaks venitanud - vähemalt 3km korraga. Olen alustanud igapäevaste lisatreeningutega ja venitustega ülakehale (selg, kõht, käed) - et parandada painduvust ja vastupidavust. Rattatreeningud on keskmiselt 1,5-2,5h pikad - kuid mitte ühtlane tuim madala pulsiga kerimine. Kuna tihti on õhtuti erinevat tegevust, olen hakanud päeva alustama varahommikuse rattatrenniga.

Vastupidavus:

Eesmärgiks on hoida tippsündmusel keskmist kiirust nii umbes 30km/h. Viimane kontrolltreening Tallinna lähedal, siledal maal aga väga tugeva tuulega (enamus aega puhus muidugi vastu :) ) andis tulemuse: 110km, aeg 3h 30min, 31,5km/h ja keskmine pulss 131. Tundub, et seis on rahuldav. Tuleks proovida veel pikemaid treeninguid.

Jalgratas:

Maanteeratas! Martin Laas'i ratas. Tänud temale. Maanteerattaga on maanteel parem sõita kui maastikurattaga (no shit! :) ). Sama koormuse juures on kiirus ca 2-3km/h suurem ja see tõstab enesehinnangut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar